Du bruger en ældre browser og får derfor ikke en optimal oplevelse. Se mulighederne for at opdatere din browser her.

Bayonet Sansevieria

Bayonet-planter

Bayonet Sansevieria

Sansevieria 

easyscore

Disse planter er nogle af de allernemmeste planter, du kan have i dit hjem, da de kan overleve flere måneder uden lys og vand. Du skal blot være opmærksom på at udgå frost og overvanding, hvis planten skal holde længe.

Hos Feldborg Growers dyrker vi mange varianter af bayonet-planten, så du har rig mulighed for sammensætte din egen lille bayonet-samling, der passer til netop din boligindretning.

Botanisk navn: Sansevieria 

Kært barn har mange navne: Bayonet-planten har gennem årene fået flere populære kaldenavne. Blandt andet hører man også ofte folk referere til den som Snake Plant eller Svigermors skarpe tunge.

  

Pasning

En bayonet-plante er enormt nem. Vi tør faktisk godt love, at alle kan passe den, så længe man ikke vander den for ofte eller udsætter den for frost.

Vanding: Det er vigtigt, at en bayonet-plante tørrer ud mellem vandingerne. Derfor skal den også kun vandes en smule ca. 1 gang om måneden, eller når bladene begynder at blive lidt bløde i det.

Placering: Ligesom resten af sansevieria-familien er bayonet-planten super nem ift. placering. Den kan stå alle steder i din bolig - lige fra den mørkeste krog til et sydvendt vindue med fuld sol. 

Temperatur: Da planten stammer fra tropisk klima, har den det bedst ved temperaturer omkring 15-30 °C.

 

Se udvalget her