Du bruger en ældre browser og får derfor ikke en optimal oplevelse. Se mulighederne for at opdatere din browser her.

Om

Feldborg Growers


Planter med formål
Hos Feldborg Growers ser vi plantevækst fra et globalt perspektiv. Vi stræber efter den højest mulige kvalitet og den mindst mulige miljøpåvirkning.

Siden 1988 har vi specialiseret os i tropiske grønne planter. Vores team på 200 dedikerede og entusiastiske medarbejdere dyrker 150 varianter tropiske grønne planter og 15 millioner planter om året.

At være omgivet af planter er gavnligt for både din mentale og fysiske sundhed. Dette er bevist gennem utallige videnskabelige undersøgelser. Dog er der mange mennesker, der endnu ikke har opdaget værdien og de store fordele ved at bruge planter som naturlige dekorationer til at forbedre indeklimaet. De finder det svært at finde de rigtige planter, eller for kompliceret at tage sig af dem.
Feldborg Accessories

Mission
Vores mission er at gøre fremragende indendørs planteløsninger tilgængelige for alle. Gennem konstant udvikling og høje kvalitetsstandarder, arbejder vi hårdt for at bevare vores position som en førende og attraktiv leverandør af eksklusive, skulpturelle og holdbare planter og plantedekorationer.
EasyCare plants
Planter med EasyCare-stempel er vores nemmeste planter. Disse planter er udvalgt blandt de mest modstandsdygtige, der findes i naturen. Alle EasyCare-planter har bestået vores benhårde overlevelsestest; 30 dage uden lys og vand.
mygreenhome logo
MyGreenHome er til dig, der elsker at se smukke ting vokse og gro. Et eksklusivt udvalg af populære grønne planter - omhyggeligt udvalgt efter deres evne til at skabe en livlig og frodig atmosfære i dit hjem eller kontor.
Cocoz potter
Vi har et øget fokus på bæredygtighed. Derfor tilbyder vi nedbrydelige dyrkningspotter til alle vores planter. Potterne er lavet af en blanding af naturgummi og fibre fra kokosnøddens skal - et naturligt restmateriale i kokosproduktionen. Læs mere

FELDBORG ACCESSORIES

Feldborg Growers har et stort udvalg af eksklusive plante-accessories. Vi bestræber os på, at vi løbende kan byde ind med nye og spændende planteløsninger, der både er nutidige og møder forbrugeres behov, uanset om man er til naturligt og råt, legende og farverigt, blødt og romantisk eller helt tidsløst.

Feldborg Accessories
Vi har fordelt vores accessories under 4 temaer
Nature
Rå materialer og naturlige farver er den røde tråd i dette tema. Nature passer perfekt til livlige, grønne planter og skaber en varm og hyggelig stemning i hjemmet.
Discover
Udtryk din personlighed ved at bruge planter på en farverig og udtryksfuld måde, eller lad din fantasi flyve tilbage til en svunden tid.

Emotion
Bløde kurver, delikate pasteller og transparente materialer karakteriserer det romantiske Emotion-tema, som giver dit hjem en meditativ og afslappende atmosfære.
Icons
Nogle designs holder bare evigt. Vi kalder vores tidsløse accessory designs Icons.

HISTORIE

Feldborg A/S har eksisteret siden 1988, og er stiftet af Claus Feldborg, der helt siden starten har haft fokus på eksklusive tropiske planteløsninger til hjemmet.

Planteeventyret startede, da Claus som 23-årig nyuddannet gartner startede sit første lille gartneri i Åsum på Fyn i Danmark. Allerede efter 2 år var gartneriet ikke stort nok. Derfor investerede Claus i at renovere et gammelt gartneri i Årslev, som har været Feldborgs hovedkontor gennem 25 år.

I 2006 blev der lavet drivhuse i Thailand, hvor en stor del af planterne bliver produceret i dag under naturlige forhold i naturligt sollys.
I 2016 blev gartneriet i Danmark igen udvidet, da Claus investerede i 28.000 kvadratmeter drivhus i Allested-Vejle på Fyn.

Vores gartnerier dækker i dag 180.000 kvadratmeter drivhuse og 25 ha marker i Danmark og Thailand fyldt med livlige grønne planter.

Gazelle prisen 2018 - 2021

Gennem de seneste 4 år har Feldborg Growers fået tildelt den Danske "Børsen Gazelle". En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller brutto fortjeneste over fire år.Tv: Claus Feldborg (Direktør), th: Kenneth Rasmussen (Produktionschef Dk)

Årets gartner 2019

I motivationen for prisen forklarede formand for Dansk Gartneri Jørgen K. Andersen blandt andet, at Claus Feldborg gennem en lang karriere som gartneriejer har udviklet såvel sin virksomhed som sit sortiment af hårdføre grønne planter til noget enestående. Det er blevet til brandet EasyCare, som tager udgangspunkt i kundernes behov og nu er kendt på verdensplan.

”Claus Feldborg har skabt en flot produktion og en positiv forretning i to lande med produkter, der sælges i hele verden. Det er en imponerende og langvarig indsats, hvor gode lederevner og ikke mindst evnen til at udvikle og designe produkter, der er efterspurgt, ligger til grund for succesen,” - Sagde Jørgen K. Andersen. (formand for dansk gartneri)

Læs hele artiklen her

BÆREDYGTIG PRODUKTION

Vores planter er dyrket under naturligt sollys, de mest hensigtsmæssige steder i verden, for at planterne får de optimale vækstforhold. Når planterne er ved at være klar, sendes de blandt andet til vores drivhuse i Danmark med den mest bæredygtige transportform over længere afstande, nemlig med containerskib. Det kan vi kun, fordi mange af vores planter snildt kan overleve 30 dage uden lys og vand. Da vi både kan spare på vores vækstlys og varmetilførsel under produktionen, udleder vi ikke ret meget CO2 sammenlignet med anden traditionel gartneriproduktion, hvor både vækstlys og høj varmeproduktion er en nødvendighed.