Du bruger en ældre browser og får derfor ikke en optimal oplevelse. Se mulighederne for at opdatere din browser her.

Velvet Calathea

Velvet Calathea Rufibarba

Velvet Calathea

Calathea rufibarba

easyscore

 

Denne smukke og anderledes plante er en rigtig "sanse-plante". Når man føler på bladene, er det nærmest som at røre det blødeste stykke fløjl. Plantens lange og slanke blade har en dyb-bordeaux farve på undersiden og en elegant bølget overflade. 

Hvis du godt kan lide at lege med din indretning og have planter, der tilfører noget helt unikt, så er Velvet Calathea et virkelig godt valg.

Botanisk navn: Calathea rufibarba

 

Pasning

Vanding: En Velvet Calathea har bedst af at blive vandet med jævne mellemrum, når de øverste 1-2 cm jord begynder at være tørre. OBS: I vinterperioden vil din plante ikke have brug for vanding lige så ofte.

Placering: Denne plante egner sig faktisk rigtig godt til de lidt mørkere placeringer, hvor solen ikke rigtigt når hen. Så hvis du kan finde en ledig hjørneplads i et ellers lyst rum, vil det sikkert være den perfekte placering for din Velvet Calathea.

Temperatur: Velvet Calathea trives ved stuetemperatur mellem 15-30 °C. Den tåler ikke kold træk, så du skal ikke placere den et sted, hvor den udsættes for træk fra døre og vinduer i hvertfald ikke i vinterhalvåret.

 

Se udvalget her