Du bruger en ældre browser og får derfor ikke en optimal oplevelse. Se mulighederne for at opdatere din browser her.

Umbrella Tree

Paraplytræ nemme planter

Umbrella Tree

Schefflera arboricola

easyscore

 

Paraply-træet har sin oprindelse i Taiwan, hvor det lever i et subtropisk klima. Det er en af de hurtigst voksende indendørs-træer, du kan have i hjemmet. Derfor passer det perfekt til dig, der godt kan lide at se dine planter vokse og give liv til dit hjem. Paraply-træet er nemt at passe og egner sig godt som ”begynder-plante" eller til dig, der måske ikke har de mest grønne fingre i verden. 

Botanisk navn: Schefflera arboricola

 

Pasning

Vanding: Paraply-træet trives i let fugtig jord. Når den øverste halvdel af jorden i paraply-træets potte er tør, er det tid til at vande. Det passer ofte med, at du kan vande planten ca. en gang om ugen eller hver 14. dag.

Placering: Dit paraply-træ vil trives bedst med en lys placering, nær et vindue. Den tolererer direkte sollys, men trives bedst i indirekte lys.

Temperatur: Paraply-træet trives ved almindelig stuetemperatur  (15-30 °C.)

Klipning: Begynder dit paraply-træ at vokse for vildt? Så kan du med fordel klippe planten til, så den holder sin runde krone. På den måde vil den bruge sin energi på at vokse sig mere kompakt og fyldig, der hvor du gerne vil have den til det.

 

Se udvalget