Du bruger en ældre browser og får derfor ikke en optimal oplevelse. Se mulighederne for at opdatere din browser her.

Peacock Plants

Påfugleplanter

Peacock Plants

Calathea

easyscore

Påfugle-planter er livlige og luftrensende planter, som lukker sine blade sammen om natten, når de sover og åbner igen, når lyset bryder frem. Planternes unikke bladmønster får dem til at ligne påfuglefjer.

Vi tilbyder 7 forskellige påfugle-planter. Insignis, Sanderiana, Beautiful Star, Makoyana, Rufibarba, Orbifolia og Freddy. 

  

Pasning

Vanding: Påfugleplanter har bedst af at blive vandet med jævne mellemrum, når de øverste 1-2 cm jord begynder at være let tørre. Typisk vil dette være 1 gang om ugen. De kan godt tåle, at du glemmer at vande den ind i mellem, men du skal dog vide, at lange perioder med udtørret jord vil resultere i, at spidserne og kanterne på bladene vil blive brune.

Placering: Din påfugleplante vil have bedst af en lys placering, dog ikke i direkte sol, da det vil give dens blade solskader. Det er ideelt, at placerer påfugleplanter foran et nord, øst eller vestvendt vindue. Den er dog ikke vild med kulde eller træk, så det er en dårlig idé at stille den ved det vindue, du oftest åbner, når der skal luftes ud.

Temperatur: Planten trives ved stuetemperatur mellem 15-25 °C

 

Se udvalget her