Du bruger en ældre browser og får derfor ikke en optimal oplevelse. Se mulighederne for at opdatere din browser her.

Forkæl dine planter

PlantepasningForkæl din planteForkæl din plante


  

 

 

Forkæl dine planter

Planter er levende væsner, der ligesom os elsker at blive forkælet en gang i mellem. Der er flere ting, du kan gøre for forkæle din plante en smule mere. Her får du vores anbefaling:

Gødning: Er din plante tynd og slap i det, kan gødning ofte være en redning i løbet af foråret eller sommeren. Prøv med en smule gødning ad gangen blandet op med vand. OBS: I vinterperioden skal du dog ikke give din plante gødning, da den her er i en form for dvaletilstand. Planten skal være i vækst for at kunne optage næringstoffer, så gødning i dvaleperioder kan faktisk have modsat virkning og kvæle planten.

Brusebad: Dine planter vil elske at få et brusebad. På den måde kan du undgå overvanding, da rødderne selv vil suge den vand op, de har behov for under badet, så de ikke får mere end højest nødvendigt. Ved at skylle planterne over, vil bladene også komme til at se friskere ud, da eventuel støv, bakterier og kemikalier vil blive fjernet.

Plej bladene og få dem til at shine: Prøv at duppe dine blade med en smule kokosolie, og se hvordan din plantes blade vil stråle. 

Væk med de gule blade: Du kan sagtens klippe dine planterne til og forsigtigt rive gule blade/stængler af, uden at planten tager skade. 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort