Du bruger en ældre browser og får derfor ikke en optimal oplevelse. Se mulighederne for at opdatere din browser her.

GDPR Compliance

Data Rectification

You can use the link below to update your account data if it is not accurate.

Data Portability

You can use the links below to download all the data we store and use for a better experience in our store.

Access to Personal Data

You can use the link below to request a report which will contain all personal information that we store for you.

Right to be Forgotten

Use this option if you want to remove your personal and other data from our store. Keep in mind that this process will delete your account, so you will no longer be able to access or use it anymore.

Feldborg GrowersPLANTER MED FORMÅL
At være omgivet af planter er gavnligt for både din mentale og fysiske sundhed. Dette er bevist gennem utallige videnskabelige undersøgelser. Dog er der mange mennesker, der endnu ikke har opdaget værdien og de store fordele ved at bruge planter som naturlige dekorationer til at forbedre indeklimaet. De finder det svært at finde de rigtige planter, eller for kompliceret at tage sig af dem. Defor er vores mission er at gøre fremragende indendørs planteløsninger tilgængelige for alle. Gennem konstant udvikling og høje kvalitetsstandarder, arbejder vi hårdt for at bevare vores position som en førende og attraktiv leverandør af eksklusive, skulpturelle og holdbare planter og plantedekorationer.

Hos Feldborg Growers ser vi plantevækst fra et globalt perspektiv. Vi stræber efter den højest mulige kvalitet og den mindst mulige miljøpåvirkning. Siden 1988 har vi specialiseret os i tropiske grønne planter. Vores team på 200 dedikerede og entusiastiske medarbejdere dyrker 150 varianter tropiske grønne planter og 15 millioner planter om året. Vores gartnerier dækker i dag 180.000 kvadratmeter drivhuse og 25 ha marker i Danmark og Thailand fyldt med livlige grønne planter.