Du bruger en ældre browser og får derfor ikke en optimal oplevelse. Se mulighederne for at opdatere din browser her.

Ideer til dekoration af African Spear

 Sansevieria dekorationSansevieria cylindrica bambus easycare dekorationSansevieria dekoration easycare planter 

Ideer til dekoration af African Spear

African Spear (Sansevieria cylindrica) er flot i sig selv med sit rene udtryk og det flotte detaljerede mønster på stænglerne, men ønsker du at give planten et ekstra pift, så er der flere smarte måder, du kan dekorere den på. 

 

Form og flet

Med African Spears lange cylinderformede stængler kan planten flettes eller forme på forskellige måder. Prøv dig frem. Du kan f.eks. få den til at bølge ligesom når du laver fletninger i håret. Hvis du klipper en flettet cylindrica op. 

 

Pigment/ solmønstre

Planter skifter ligesom os mennesker farve ved at være i solen. Derfor er det muligt at lave mønstre på stænglerne, ved at sætte eller klistre noget på bladene i en periode. -Når du så fjerner det igen vil farven være en anden grøn nuance netop der.

Der vil også ofte komme flere grønne nuancer i bladene helt af sig selv vis planten får lys i en længere periode. Placeres planten mørkt og får gødning vil planten til gengæld blive mere ensfarvet.

 

Dekorer med pynt

Ud over at planen kan formes og flettes, så egner den sig også godt til at blive dekoreret med perler, bambus eller noget helt tredje, du finder på. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Ovenfor kan du se nogle af vores forslag til, hvordan planten kan dekoreres.

Skriv en besked