Du bruger en ældre browser og får derfor ikke en optimal oplevelse. Se mulighederne for at opdatere din browser her.

Korean Fig Tree

Ficus annulata

Korean Fig Tree

Ficus annulata

easyscore

Det koreanske figentræ har sin oprindelse i regnskovene, hvor den stortrives i tropiske områder med høj luftfugtighed.

Selvom den koreanske figen kommer fra vilde naturområder, så er der alligevel noget meget elegant over denne plante. Den lange slanke stamme og de dybtgrønne blade giver den et enkelt og stringent udtryk, der gør sig særdeles godt i den skandinaviske boligindretning.

Den koreanske figen er også populært som bonsai træ, hvor dyrkningsmetoden og beskæringen giver træet en tæt dværgvækst.

Botanisk navn: Ficus annulata

 

Pasning

Dette træ er ikke svært at passe, men der er nogen forholdsregler, du skal tage, hvis du gerne vil have din plante til at trives optimalt.

Vanding: Dit koreanske figentræ vil gerne vandes regelmæssigt, når den øverste halvdel af jorden er tørret ud. Du skal altid lade det øverste jordlag udtørre inden næste vanding. På den måde beskytter du din plantes rodnet, der ellers kan drukne i for meget vand.

Placering: Placer den et sted, hvor der er lyst, men hvor den ikke står i direkte sollys hele dagen. Figentræet er ikke vild med at blive flyttet rundt ofte - så bliver den stresset og taber sine blade - så stil den gerne et sted, hvor den kan stå længe uden at blive flyttet for meget. 

Temperatur: Det koreanske figentræ trives ved almindelig stuetemperatur mellem 15-30 °C.

 

Se udvalget her