Du bruger en ældre browser og får derfor ikke en optimal oplevelse. Se mulighederne for at opdatere din browser her.

Ginseng Fig

Ginseng fig

Ficus microcarpa

easyscore

Ginseng Figen er en perfekt plante til nybegyndere indenfor Bonsai-dyrkning. Planten er en af vores trofaste EasyCare-planter og anses som det nemmeste miniaturetræ, du kan dyrke. En utrolig skulpturel og unik plante. Du finder ikke to, der ligner hinanden og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de kan ligne.

Botanisk navn: Ficus microcarpa 'Ginseng'

 

Pasning

Vanding: 
Et Ginseng figentræ bør vandes 1-2 gange om måneden, men sørg for, at jorden når at tørre ud mellem vandingerne. 

Placering: Ginseng figentræet foretrækker en lys position, ideelt i et sydvendt vindue. Direkte sollys er ikke et problem, men husk at det kræver hyppigere vanding i sommerperioden, hvis planten står i fuld sollys. Den kan klare perioder med lave lysniveauer, men mister blade i vintermånederne, hvis den ikke får tilstrækkeligt lys og vand.

Temperatur: Planten tolererer temperaturer fra 15 til 30 °C. 

 

Ekstra forkælelse

Ginseng figentræet er ikke en plante, der kræver meget opmærksomhed, men hvis du virkelig vil være god ved den, er der et par småting, du med fordel kan prøve af.

Beskæring: Hvis planten vokser kraftigt, kan du evt. beskære skuddene om foråret. Efter beskæring udvikles der nye skud, og træet vil blive mere busket og tættere i kronen.

Gødning: Overvej at tilføje en lav koncentration af gødning til et par af vandingerne i sommermånederne. Det vil kunne forstærke plantens vækst og gøre den mere fyldig.

 

Se udvalget her