Du bruger en ældre browser og får derfor ikke en optimal oplevelse. Se mulighederne for at opdatere din browser her.

Dragon Scale

Dragon Scale

Alocasia baginda

easyscore

Dragon Scale har en ganske særlig bladstruktur, der henleder tankerne på eventyrlige dragers skællede hud og mytiske fortællinger. Planten er endnu ret sjælden, og netop derfor kan det godt betale sig at sætte sig ind i dens pasningsbehov. Heldigvis er den ikke så svær at tage sig af, som man kunne frygte.

Botanisk navn: Alocasia baginda

Pasning

Vanding: En Dragon Scale vil gerne hele tiden have en smule fugtig jord, men er meget følsom overfor overvanding. Så en lille bitte smule vand af gangen og hyppig vanding, er det perfekte match til din Dragon Scale.

Placering: Dragon Scale har brug for en lys placering, men i indirekte lys. Stil den tæt på et vindue, så du er sikker på, at den får lys nok til at kunne vokse. Stil den dog aldrig i direkte sol, da bladene så vil få solskader og det vil være svært at undgå, at jorden ikke tørrer ud for længe.

Temperatur: Dragon Scale har det bedst ved temperaturer fra 15-30 grader.

Lidt ekstra forkælelse

Luftfugtighed: En Dragon Scale elsker høj luftfugtighed, så hvis du skal være særligt god ved den, vil den elske, at få sprayet sine blade med vand fra en forstøver i ny og næ.

Gødning: I forår-sommerhalvåret kan du med fordel give din plante en smule gødning, hvis den trænger til at få boostet sin vækst. Følg blot doseringsanvisningen på pakken. Giv dog aldrig gødning i vinterperioden, hvor planten ikke vokser. Det kan skade dens rødder og i værste fald slå den ihjel.

Se udvalget her